Vil du være med å gjenreise den legendariske Fiskebasaren som en moderne torghall og en arena for aktiviteter som kan engasjere på tvers av alder og interessefelt i Brevik? Bli med på spleiselaget så vi sammen kan skape en spennende fremtid lokalt.

Det var en gang en aktiv Fiskebasar på bryggekanten i Brevik. Nå skal den reises igjen!

Fiskebasaren Brevik er en frivillig organisasjon som har som mål å skape en fysisk arena for aktiviteter som kan engasjere på tvers av alder og interessefelt i et lokalsamfunn. Arenaen skal skapes ved å gjenreise den legendariske Fiskebasaren som lå ute på bryggekanten midt i den gamle trehusbebyggelsen i sentrum. 

Den nye Fiskebasaren vil fungere som en moderne torghall med aktiviteter som Bondens marked, Fiskerens marked, og en markedsplass for kunst, design og håndverk. Det skal i tillegg skapes aktiviteter året rundt med temaer som antikviteter, mat, kunstutstillinger, foredrag, sang og musikk, gaming osv. Hovedfokuset er nisje, kortreist og bærekraftig samtidig som bygget skal være unikt og met et historisk perspektiv som passer inn i det historiske miljøet i Brevik. Ideen bak prosjektet er et resultat av en felles idédugnad blant byens foreninger og lag, og første ledd i å skape en spennende fremtid for den lille historiske byen.

Ønsker du å være med på spleiselaget, kan du donere så mye du ønsker til Vippsnummer: 709836 eller til kontonummer: 1506.69.43523. Du kan også bidra via Grasrotandel. Alle som bidrar med minimum kr 500,- vil få navnet sitt på en plakett i den nye Fiskebasaren.